Transport - Chic Ville
Cauta pe site

Cum se livreaza produsele Chic Ville?

Produsul comandat se livreaza in termen de 2 zile lucratoare de la data confirmarii de catre vanzator a acceptarii comenzii cumparatorului plasate pe site-ul www.chicville.ro , prin curierat rapid - Urgent Cargus, intre zilele luni – sambata la adresa specificata de catre consumator in cadrul comenzii plasate pe site. Exceptie fac produsele din categoria Mobila, care au un termen de livrare de 1-8 saptamani.

Cu toate acestea, este posibil sa apara intarzieri din motive independente vanzatorului, ca de exemplu intarzierile cauzate de societatea de curierat rapid in perioada sarbatorilor de iarna, Paste, black friday etc., situatie in care vanzatorul va informa clientul cu privire la această situaţie şi ii va oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume achitate.

In colet produsele vor fi insotite de factura fiscala si certificatul de garantie (sau functie de caz si de alte documente).

Pentru fiecare comanda plasata pe chicville.ro se va percepe o taxa de ambalare in valoare de 4 lei (cost necesar manipularii si ambalarii produselor comandate) si un cost de transport, ce difera in functie de modalitatea de livrare selectata de client in pagina de finalizare a comenzii:

  • comenzile cu valoare totala mai mare de 300 de lei beneficiaza de livrare gratuita*, in aria de acoperire a companiei de curierat cu care colaboram;

  • pentru comenzile a caror valoare totala este mai mica de 300 de lei, se va aplica un cost de transport in valoare de 16 de lei, iar daca adresa de livarare daca se afla in afara ariei de acoperire a curierului, pe langa aceasta taxa se va achita o extrataxa de 15 lei;

  • pentru comenzile care se ridica din magazinul Chic Ville din Piata Unirii nr. 13 nu se plateste nici taxa de ambalare, si nici taxa de transport.

Greutatea maxima admisa a unui colet este de 31 kg*, conform prevederilor O.G. 31/2002 privind serviciile postale.

*cu exceptia mobilierului. Pentru transportul mobilierului, in functie de greutatea acestuia, se percepe o taxa de transport de 20 lei, pentru mobilierul din categoriile: Suport flori, Masute, Tabureti, Manechine, Noptiere, si respectiv 49 lei, pentru mobilierul din categoriile: Mese, Scaune, Vitrine, Servante, Fotolii si canapele, Biblioteci, Birouri, Etajere, Banchete, Console, Mobilier exterior, Comode, Diverse.

In sensul prezentilor Termeni, se considera ca „livrarea” a avut loc sau se considera ca a fost „livrata” comanda atunci cand dumneavoastra intrati sau o parte terta desemnata de dumneavoastra intra in posesia fizica a produselor, lucru demonstrat de confirmarea codului PIN din patru cifre primit prin SMS si e-mail.