Cauta pe site

Cum se livreaza produsele Chic Ville?

Produsul comandat se livreaza in termen de 2-3 zile lucratoare de la data confirmarii de catre vanzator a acceptarii comenzii cumparatorului plasate pe site-ul www.chicville.ro , prin curierat rapid - Urgent Cargus, intre zilele luni – sambata la adresa specificata de catre consumator in cadrul comenzii plasate pe site. Exceptie fac produsele din categoria Mobila, Produsele de mobilier aflate in stoc au un termen de livrare de 4-7 zile lucratoare. Pentru produsele de mobilier La comanda, termenul de livrare este intre 7 si 90 zile, in functie de tipul produsul (detalii mai exacte veti gasi in pagina fiecarui produs). 

Cu toate acestea, este posibil sa apara intarzieri din motive independente vanzatorului, ca de exemplu intarzierile cauzate de societatea de curierat rapid in perioada sarbatorilor de iarna, Paste, black friday etc., situatie in care vanzatorul va informa clientul cu privire la această situaţie şi ii va oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume achitate.

 

In colet produsele vor fi insotite de factura fiscala si certificatul de garantie (sau functie de caz si de alte documente).

Pentru fiecare comanda plasata pe chicville.ro se va percepe un cost de transport, ce difera in functie de modalitatea de livrare selectata de client in pagina de finalizare a comenzii:

  • comenzile cu valoare totala mai mare de 200 de lei beneficiaza de livrare gratuita*, in aria de acoperire a companiei de curierat cu care colaboram;

  • pentru comenzile a caror valoare totala este mai mica de 200 de lei, se va aplica un cost de transport in valoare de 16.9 de lei.

  • pentru comenzile care se ridica din magazinul Chic Ville, situat in Piata Unirii nr. 13, nu se plateste taxa de transport.

  • pentru metoda de plata "Ramburs" se percepe o taxa in valoare de 4 lei. Comenzile platite online cu cardul sunt scutite de aceasta taxa.

 

Greutatea maxima admisa a unui colet este de 31 kg*, conform prevederilor O.G. 31/2002 privind serviciile postale.*cu exceptia mobilierului

Pentru transportul mobilierului din categoriile: Masute de cafea, Suporturi flori, Scaune si tabureti se percepe o taxa de transport de 20 lei. Pentru mobilierul din categoriile: Mese, Fotolii, Canapele si banchete, Biblioteci si etajere, Console, Vitrine, Comode si noptiere, Mobilier exterior si Et cetera costul de transport se va comunica ulterior, in functie de greutate, volum si localitate de livrare. Produsele de mobilier de dimensiuni mari se vor livra pana in fata locuintei.

 

In sensul prezentilor Termeni, se considera ca „livrarea” a avut loc sau se considera ca a fost „livrata” comanda atunci cand dumneavoastra intrati sau o parte terta desemnata de dumneavoastra intra in posesia fizica a produselor, lucru demonstrat de confirmarea codului PIN din patru cifre primit prin SMS si e-mail.