Transport - Chic Ville
Cauta pe site

Cum se livreaza produsele Chic Ville?

Livrarea produselor achizitionate pe site-ul Chic Ville se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat Urgent Cargus, in cel mult 48 de ore de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier.

Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii exclusiv pe teritoriul tarii. Receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului firmei de curierat (in cazul platii ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului).

In colet produsele vor fi insotite de factura fiscala si certificatul de garantie (sau functie de caz si de alte documente).

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Care sunt costurile de livrare?

Pentru fiecare comanda plasata pe chicville.ro se va percepe o taxa de ambalare in valoare de 4 lei (cost necesar manipularii si ambalarii produselor comandate) si un cost de transport, ce difera in functie de modalitatea de livrare selectata de client in pagina de finalizare a comenzii:

  • comenzile cu valoare totala mai mare de 250* de lei beneficiaza de livrare gratuita, in aria de acoperire a companiei de curierat cu care colaboram
  • pentru comenzile a caror valoare totala este mai mica de 250 de lei, se va aplica un cost de transport in valoare de 16 de lei, iar daca adresa de livarare daca se afla in afara ariei de acoperire a curierului, pe langa aceasta taxa se va achita o extrataxa de 15 lei
  • pentru comenzile care se ridica din magazinul Chic Ville din Piata Unirii nr 13 nu se plateste nici taxa de ambalare, si nici taxa de transport.