Confidentialitate - ChicVille
Cauta pe site

Confidentialitate

 

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

Deasemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate pe site-ul www.chicville.ro vor putea fi utilizate de catre S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.chicville.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. colecteaza numele, prenumele, adresa, adresa e-mail si numarul de telefon al clientilor. Datele furnizate de acesta pot fi folosite si in scopuri de marketing doar daca acestia din urma si-au exprimat acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, datele furnizate de catre client vor fi comunicate catre societatile partenere de curierat rapid (Cargus/ Fan Curier). 

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. nu trasnmite adresa clientilor de e-mail altor persoane fara acordul explicit al acestora. Conform Legii nr. 677/2001, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@chicville.ro. Clientilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. 

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.chicville.ro. De asemenea, S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.


Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.