POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL - Chic Ville
Cauta pe site

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cine Suntem Noi
Cum colectam datele personale
Cum utilizam datele dvs
Prevederi speciale cu privire la minori
Cum utilizam Cookie-urile si alte tehnologii similare
Cine ar putea avea acces la datele dvs. personale
Perioada pentru care vor fi pastrate datele
Drepturile de care beneficiati
Masuri de Securitate
Cum ne puteti contacta

1. Cine suntem noi

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru Home Decostyle S.R.L., cu sediul social (adresa postala) in Cluj-Napoca, Bd. Muncii, nr. 18, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/4374/2004 si cod unic de inregistrare 16994992 atribut fiscal RO, de aceea este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera clara si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Prin urmare, incepand cu 25 mai 2018, ne vom alinia la standardele europene in vigoare privind pelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date stipulate in Regulamentul 679 din 27.04.2016.

Home Decostyle un Responsabil cu protectia datelor (DPO). Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prelucarea datelor dvs. sau exercitarea drepturilor dvs. va puteti adresa DPO la adresa de e-mail: protectiadatelor@chicville.ro

Monitorizarea respectarii cerintelor legale in acest domeniu este asigurata inclusiv de catre Responsabilul cu protectia datelor desemnat de catre Home Decostyle.

2. Cum colectam datele personale

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Home Decostyle se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor si optiunile dvs. Totodata, va asiguram ca respectam principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, prin:

a)       prelucrarea datelor in mod legal, echitabil si transpartent fata de dvs.;

b)       prelucrarea datelor colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime;

c)       prelucrarea doar a datelor necesare, adecvate si relevante realizarii scopurilor;

d)       pastrarea datelor actualizate si exacte, respectiv stergerea sau rectificarea datelor inexacte;

e)       pastrarea datelor doar pentru perioada necesara realizarii scopurilor in care sunt prelucrate; 

f)        asigurarea securitatii datelor cu caracter personal impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale;

g)       adoptarea si implementarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale a datelor cu character personal;

h)       respectarea drepturilor persoanelor vizate;

i)         colaborarea doar cu firme de incredere care ofera garantii suficiente privind siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal

 

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • cumparati produsele noastre;
  • creati un cont pe site-ul www.chicville.ro;
  • va abonati la newsletter, oferte personalizate sau alte servicii oferite de noi;
  • ne contactati pe diferite canale sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs, o comanda, plasati o sesizare in legatura cu produsele si serviciile noastre etc.;
  • va inscrieti intr-un concurs, competitie, tragere la sorti sau un studiu;
  • trimiteti un anumit continut prin orice canal, inclusiv pe platforma noastra de social media;
  • aplicati la un job prin site;

 

Atunci cand colectam datele dvs. indicam campurile obligatorii prin asterics, deoarece sunt absolut necesare pentru executarea contractului cu dvs. (de ex. pentru livrarea produselor comandate), pentru a raspunde unei solicitari primite din partea dvs. (de exemplu pentru a va oferi informatiile solicitate ori a va trimite newsletter) ori pentru respectarea unei cerinte legale (de exemplu facturarea). In lipsa informatiilor obligatorii nu ne putem conforma solicitarii dvs.

3. Cum utilizam datele dvs

Actiunea de colectare

Date prelucrate

Scopul prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.chicville.ro

  • numele si prenumele
  •  adresa
  • adresa de e-mail
  • numar de telefon

 

Datele sunt colectate in scopul:   

  • executarii contractului cu dvs., adica in scopul livrarii produselor comandate, ce include: contactarea dvs. (telefon, mail) in vederea confirmarii comenzii, comunicarea datelor dvs. catre firmele de curierat;
  • emiterii facturii;
  • recuperarea sumelor neachitate;
  • Plata online se efectueaza in platforma PayU, unde impartasiti numele, prenumele dvs., precum si detaliile comenzii efectuate pe site. Datele dvs. bancare vor fi introduse exclusiv pe platforma securizata PayU, ChicVille neavand acces la acestea.

Executarea contractului

Onorarea comenzii si plata online. Refuzul furnizarii datelor ne pune in imposibilitatea de a va onora comanda plasata pe site.

 


Temei legal

  • Codul fiscal

si alte acte normative ce reglementeaza activitatea comerciala si facturarea, Codul de procedura civila, legea garantiei legale

Crearea si mentinerea unui cont

•  numele si prenumele

•  adresa de e-mail

• numele utilizator

  • Datele profilului cu care va conectati pe site-urile de socializare, (de ex. Facebook), in functie de  setarile de confidentialitate ale contul retelei de socializare          
  • vizualizarea istoricului comenzilor efectuate
  • pentru a va oferi beneficiile programului de fidelitate
  • pentru a va oferi promotii exclusive
  • pentru a va permite sa va gestionati preferintele si datele furnizate
  • pentru a va trimite oferte personalizate in functie de produsele cumparate, daca sunteti abonat la newsletter
  • pentru a va reaminti, printr-un e-mail, sa finalizati comanda, daca ati pus produse in cosul de cumparaturi si ati parasite site-ul fara finalizarea comenzii

Consimtamant

Va puteti retrage oricand consimtamantul, prin stergerea contului sau prin renuntarea la newsletter, din cont.

 

 

 

 

 

 

 


Interes legitim

Pentru a va oferi produse si servicii personalizate, adaptate nevoii Dvs.  si de a spori vanzarile

Abonare la newsletter

  • adresa de e-mail
  • Datele sunt colectate in scopul: trimiterii de comunicari de marketing, care pot fi personalizate in functie de datele pe care le cunoastem despre dvs. sau pot fi exclusive, cum ar fi promotii speciale adresate clientilor care au un cont creat pe site-ul www.chicville.ro
  • Mentinerea unei liste de suprimare in cazul in care v-ati exercitat dreptul la opozitie (ati solicitat sa nu mai fiti contactat in scop de marketing direct)

 

Consimtamant

Va puteti retrage oricand consimtamantul prin setarile din contul dvs. sau printr-un simplu click pe link-ul de dezabonare aflat la sfarsitul fiecarui newsletter

 


Temei legal

Regulamentul UE 679/2016

Cereri

Informatii colectate atunci cand ne adresati intrebari si sesizari, prin diferite canale, cum ar fi: e-mail, formular de contact, formular de retragere, chat, telefon, solicitare oferta

  • Nume si prenume
  • Adresa de e-mail
  • Numarul de telefon
  • Contul bancar (pentru retur bani)
  • Alte informatii pe care le impartasiti cu noi despre dvs.

 

  • Pentru a putea raspunde intrebarilor si solicitarilor dvs.

 

 


  • Pentru a informa autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de catre dvs. Aceasta actiune include furnizarea catre autoritati a tuturor si oricaror informatii detinute despre dvs., in scopul combaterii criminalitatii.
  • Pentru a va putea restitui contravaloarea produselor in cazul in care va exercitati dreptul de retragere din contract

Consimtamant

Va puteti retrage oricand consimtamantul, caz in care nu veti putea primi un raspuns de la noi


Temei legal

Legislatia privind drepturile consumatorilor, privind comertul electronic si Codul penal si legislatia speciala privind combaterea criminalitatii cibernetice

Promotii si concursuri

Date prelucrate in cazul in care va inscrieti intr-un concurs, loterie publicitara sau participate la un joc ori in timpul unor oferte promotionale

  • Nume si prenume
  • Adresa de e-mail
  • Adresa
  • Numarul de telefon
  • CNP in cazul premiilor mai mari de 600 de lei
  • Datele profilului Dvs. de pe site-ul de socializare cu care va inscrieti in concurs
  • Alte informatii pe care le impartasiti cu noi despre dvs., cum ar fi: fotografii, recenzii, raspunsuri la intrebari

Pentru:

  • inscrierea in concurs sau in joc
  • a lua in considerare feedback-ul sau comentariile dvs.
  • a putea participa la actiuni promotionale, concursuri, loterii
  • a va inmana premiile castigate

 

 

 


  • declararea impozitului reţinut la sursă şi câştigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit

Consimtamant

Va puteti retrage oricand consimtamantul, caz in care nu veti putea participa la actiunile si jocurile organizate de catre noi si nu veti putea intra in posesia premiului castigat

 


Temei legal

Codul fiscal si OPANAF 3726/ 19.12.2017

Continut generat de utilizator

Date personale colectate in situatia in care ati trimis un anumit continut pe o platforma social media (de ex. Facebook), sau pe alt canal

  • Numele, prenumele Adresa de e-mail
  • Fotografii
  • Descrierea sau preferintele dvs.
  • Datele setate a fi publice din contul retelei de socializare
  • Alte informatii pe care le-ati impartasit cu noi, cum ar fi: fotografii, recenzii, intrebari, comentarii etc.

:

  • Postarea comentariul sau continutului trimis de dvs.
  • promovarea produselor noastre;

Consimtamant

Pentru utilizarea continutului postat de catre dvs. va puteti retrage oricand consimtamantul.

Aplicare la un loc de munca

Informatii trimise de catre dvs. cu ocazia aplicarii la un job postat pe site, trimiterea Curriculum Vitae

  • numele si prenumele
  • adresa de e-mail
  • numar de telefon
  • datele din CV: poza, informatii privind studiile, locurile de munca anterioare si experienta, starea civila, preferintele
  • locatia si titlul
  • datele publice din contul dvs. de Linkedin

 

Pentru a va putea selecta si programa la un interviu de angajare

 

Consimtamant

Va puteti retrage oricand consimtamantul, caz in care nu va putem programa la un interviu

Inscrierea in Programul de fidelitate ChicVille
  • numele si prenumele
  • adresa
  • data de nastere
  • numarul de telefon
  • adresa de e-mail
  • Pentru a va oferi avantajele prevazute in Regulamentul programului de fidelitate
  • Pentru a va trimite informatii despre produsele si serviciile comercializate, conform optiunii dvs. 

Consimtamantul

Va puteti retrage oricand consimtamantul

 

 4.Prevederi speciale cu privire la minori

Acest site nu se adreseaza minorilor (sub 16 ani). ChicVille nu prelucreaza datele personale ale minorilor avand la baza consimtamantului acestora. In situatia in care vom descoperi ca am prelucrat in mod accidental date personale ce apartin unui minor, in scopuri ce necesita consimtamantul, si nu exista un acord din partea titularului raspunderii parintesti, vom sterge acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, vom putea colecta date cu caracter personal de la minori, in cazuri speciale, atunci cand exista consimtamantul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanti legali. Vom depune eforturi pentru a verifica daca parintele sau reprezentantul legal a dat sau a autorizat consimtamantul, de exemplu prin contactarea telefonica a acestuia.

5.Cum utilizam Cookie-urile si alte tehnologii similare

Prin intermediul website-ului www.chicville.ro sunt colectate cookie-uri in vederea afisarii unor anunturi in website-urile retelei Google. Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ul, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este folosit pentru remarketing.

In cazul in care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie pentru remaketing, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor sau din setarile browserului dvs.

Date colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare:

•             paginile si continutul vizualizat

•             durata vizitei dvs.

•             informatii legate de browser

Scopul colectarii datelor este:

-  pentru a furniza publicitate comportamentala online;

              -  pentru a va afisa reclama on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior;

              -  pentru a va afisa anunturi si continut pe platformele sociale;

              -  pentru a va trimite recomandari, reclama personalizate, mesaje privind finalizarea comenzii;

 6.Cine ar putea avea acces la datele dvs. personale

In vederea realizarii scopurilor specificate la Capitolul III. Cum utilizam datele dvs., pot avea acces la datele dvs. personale furnizorii si colaboratorii nostri de incredere, in temeiul unui angajament contractual privind confidentialitatea si pastrarea in siguranta a acestor date, din urmatoarele categorii:

- Furnizorii de servicii, colaboratori si contractori:

  • Furnizorii de servicii de curierat rapid;
  • Furnizorii de servicii de mentenanta, administrare web si asistenta pentru diverse aplicatii web;
  • Furnizorii de servicii hosting (gazduirea site-ului);
  • Furnizorii de servicii de e-mail marketing, chat, sms;
  • Furnizorii de servicii financiare si plati online;

 - De asemenea, vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoastere, catre urmatoarele categorii de terti:

  •  autoritatile si institutiile publice, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire;
  • in cazul unor solicitari legale a autoritatilor statului, in situatia in care suntem obligati sa respectam cerintele de securitate nationala sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegala;

 - Parteneri si promotii comune

In cazul derularii unui program comun de promovare pe site-ul chicville.ro cu o alta companie, sau organizatie. In aceasta situatie vom afisa un link separat catre politica de prelucrare a datelor personale a partenerului. Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie prelucrate de catre o alta societate decat ChicVille, puteti opta sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste campanii.

 

  1. Transfer patrimoniu
  • catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sociale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii;
  • informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei operatiuni de fuziuni, divizari a societatii, sau ca urmare a unei proceduri de reorganizare, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in conformitate cu legea aplicabila;

 

Unele dintre acesti destinatari pot avea sediul in afara UE. Acesti destinatari si angajatii lor pot intra in contact cu informatiile dumneavoastra personale. Orice astfel de terta parte trebuie sa prevada, in orice moment aceleasi niveluri de securitate pentru informatiile dumneavoastra personale precum Chic Ville ce includ:

- in cazul furnizorilor de servicii verificarea daca tarile terte respective fac obiectul unei decizii privind caracterul adecvat al nivelului de protectie, sau in lipsa acestora

- asigurarea existentei unor acorduri contractuale cu destinatarul datelor cu caracter personal

Site-ul poate contine uneori legaturi catre si de pe diferite site-uri. Daca urmati un link catre orice alt site, sa aveti in vedere ca acestea au propriile politici de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal pe care trebuie sa le verificati inainte de a furniza datele dvs. ChicVille nu raspunde pentru aceste politici.

Site-ul permite sa va conectati prin intermediul contului de pe site-urile de socializare (de ex. Facebook). In acest caz, retineti ca va distribuiti informatiile despre profilul dvs. in functie de setarile de confidentialitate din platforma de socializare.

Totodata, in situatia in care ne trimiteti continut propriu pe platforma nostra de socializare, sa aveti in vedere ca acestea vor deveni publice. In consecinta va rugam sa acordati o atentie sporita tipurilor de date pe care ni le comunicati, si sa ne transmiteti informatiile doar pe propria raspundere.

 7. Perioada pentru care vor fi pastrate datele

Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara atingerii scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

Pentru determinarea perioadei pentru care vor fi pastrate datele dvs., folosim urmatoarele criterii:

  • atunci cand achizitionati produse de pe site-ul www.chicville.ro , pastram datele dvs. personale pe durata relatiei noastre contractuale, plus perioada prevazuta de legislatia in vigoare privind pastrarea documentelor financiar-contabile
  • in cazul in care ati creat un cont pe site, pastram datele dvs. personale pana cand solicitati stergerea acestora sau dupa o perioada de inactivitate de 3 ani de la ultima interactiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra);
  • in cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru newsletter, pastram datele dvs. personale pana cand va dezabonati sau solicitati stergerea acestora;
  • in cazul in care ne contactati pentru o intrebare, cerere, pastram datele dvs. personale pe durata necesara procesarii intrebarilor si solicitarilor dvs., dar nu mai mult de 2 ani de la ultima corespondenta trimisa;
  • in cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra 2 ani sau pentru perioada prevazuta de lege;
  • in cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune). Datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 90 de zile de la colectarea acestora;
  • in cazul in care ne-ati furnizat un continut continand datele dvs. cu caracter personal, acestea vor fi pastrare pana cand solicitati stergerea acestora;
  • in cazul in care ati aplicat la un loc de munca si ne-ati trimis CV-ul dvs., vom pastra datele dvs. pana la terminarea procesului de selectie pentru pozitia respectiva;
  • daca solicitati inscrierea in programul de fidelitate datele cu care v-ati inscris vor fi pastrate conform regulamentului programului;

Putem pastra anumite date cu caracter personal pentru o perioada mai lunga pentru a ne conforma obligatiilor legale sau pentru a ne permite sa ne exercitam drepturile (de exemplu, pentru a ne sustine afirmatiile in cadrul instantelor de judecata, pentru recuperarea creantelor etc.).

Atunci cand nu mai trebuie sa folosim datele dumneavoastra personale, acestea sunt sterse din sistemele si inregistrarile noastre.       

8.Drepturile de care beneficiati

Dreptul la informare. - Acesta va permite sa fiti informat, inca din momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi aveti cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date. - Va permite sa obtineti, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, la informatii privind scopurile prelucrarii, categoriile de date, destinatarii datelor, perioada stocarii, sursa datelor etc.

Dreptul la stergerea datelor - Va permite sa obtineti stergerea datelor cu caracter personal va privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi situtia in care unele date sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – Va permite sa obtinetio, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Este un drept cu caracter temporar. Acest lucru inseamna ca prelucrarea datelor dumneavoastre este limitata, astfel incat sa putem pastra datele, dar să nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in urmatoarele situatii:

- exactitatea datelor este contestata de catre dumneavoastra, pentru perioda in care verificamk corectitudinea datelor;

- prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor, solicitand restrictionarea utilizarii acestora;

- nu mai avem nevoie de datele dvs. pentru prelucrare, dar le solicitati pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții in instanta;

- v-ati opus prelucrarii datelor dvs. bazate pe motive legitime din partea noastra, pentru perioada in care se verifica daca interesele noastre legitime prevaleaza asupra intereselor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor - Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si veti dreptul de a transmite aceste date altui operator, atunci cand prelucrarea se bazaeaz pe consimtamantul dvs.sau in temeiul unui contract si prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Dreptul la opozitie - Aveti dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor dvs. atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim sau interes public, din motive legate de situatia dvs. particulara sau in scop de marketing direct (de ex. trimiterea de newsletter), inclusive crearii de profiluri legate de marketing direct.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. EuroGsm nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru dvs. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, va vom anunta si vom modifica prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul – retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii facute de noi inaite de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Dreptul la o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei autoritati de supraveghere – in situatia in care o autoritate de supraveghere nu trateaza plangerea dvs. sau nu va informeaza in termen de 3 luni cu privire la progresele sau la solutionarea plnagerii, va puteti adresa instantelor judecatoresti competente.

9. Masuri de Securitate

Va asiguram ca protejam datele dvs. personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, accesului neautorizat și distrugerii și in acest scop utilizam măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ: controlul accesului fizic la sediile noastre, parolarea accesului la sistemele noastre informatice, semnarea de angajamente privind confidentialitatea prelucrarii datelor cu angajatii si contractantii care au acces la astfel de date, elaborarea de proceduri operationale privind prelucrarea datelor si pregatirea personalului, masuri tehnice (cum ar fi dezactivarea functiunii print screen in programele informatice ce contin date cu character personal), etc.

In majoritatea cazurilor datele dvs. personale ne sunt transferate pe internet. Deși depunem eforturi pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizati, transmiterea de informații pe internet nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care ne contactati sa fie monitorizat de terti, spre exemplu). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. personale transmise prin intermediul internetului. Odată ce primim datele dvs. personale, le vom proteja pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

10. Cum ne puteti contacta

Pentru orice nelamurire sau solicitare privind prelucrarea datelor dvs. personale, respectiv pentru exercitarea drepturilor dvs. conferite prin Regulament, enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati intr-una dintre urmatoarele modalitati:

Vom face toate demersurile pentru a va ajuta, intr-un termen de 30 de zile sau mai repede in functie de prevederile legale sau posibilitatile noastre.