Confidentialitate - Chic Ville
Cauta pe site

Confidențialitate

 

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții etc.

De asemenea, informațiile colectate prin intermediul formularelor completate pe site-ul www.chicville.ro vor putea fi utilizate de către S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. pentru elaborarea de estimări demografice despre clienții site-ului www.chicville.ro, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. colectează numele, prenumele, adresa, adresa e-mail și numărul de telefon al clienților. Datele furnizate de acesta pot fi folosite și în scopuri de marketing doar dacă aceștia din urmă și-au exprimat acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, datele furnizate de către client vor fi comunicate către societățile partenere de curierat rapid. 

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. nu trasnmite adresa de e-mail a clienților altor persoane fără acordul explicit al acestora. Conform Legii nr. 677/2001, clienți beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. De asemenea, au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@chicville.ro. Clienților le este recunoscut dreptul de a se adresa justiției. 

S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.chicville.ro. De asemenea, S.C. HOME DECOSTYLE S.R.L. nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.


Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.