Cauta pe site

Veti gasi mai jos informatii suplimentare referitoare la produsul achizitionat de dumneavoastra

Mic mobilier: se interzice pastrarea produselor in mediu umed, udarea repetata, pastrarea in mediu cu vapori de solventi, substante inflamabile sau spatii necorespunzatoare. Nu se recomanda incercarea de repararea de catre persoane neautorizate. Transportul neadecvat din vina beneficiarului poate dauna produsului. Utilizarea suportului produsului cu greutati necorespunzatoare, aducerea de modificari sau amplasarea neadecvata poate de asemenea dauna produsului. Pentru intretinere, mobila se sterge cu o carpa moale, uscata sau umeda.

Tavi, boluri, cosuri, diversi recipienti din lemn (diverse sortimente): se curata cu apa sau carpa moale uscata sau umeda. 

Tesaturi: va rugam sa respectati instructiunile de intretinere si curatare specificate pe fiecare produs in parte. 

Perne decorative: se recomanda curatarea uscata. 

Covorase, carpete: intretinere - actiune mecanica redusa, apa maxim 45 grade cu detergenti specifici, clatiti energic cu apa a carei temperatura descreste progresiv, se usuca prin suspendare departe de surse artificiale de caldura, periati pentru uniformizare. 

Cuverturi, paturi: intretinere - se inmoaie la 40 grade cu adaos de 1-2 gr detergent, spalare normala sau mecanica cu adaos de 4-5 gr detergent doar pentru rufe colorate. Dupa spalare, dimensiunile por varia cu plus/ minus 2%. 

Corpuri iluminat: Verificati cu atentie - cablul de alimentare sa nu fie distorsionat sau rupt. Sa nu alimentati lampa in aceste conditii. Folositi produsul doar pentru interior (in afara de cele specifice pentru exterior). Lasati o anumita distanta intre produs si alte obiecte cand este sub tensiune. Verificati ca priza sau lampa sa nu fie uda pentru a evita accidentarile. Nu folositi lampa daca aveti mainile ude. Nu atingeti becul, priza sau orice parte interioara daca este conectata la reteaua electrica pentru a evita arsurile. Inlocuirea becului ars se face numai dupa ce ati deconectat lampa de la curentul electric. Deseurile electrica se colecteaza in recipienti speciali, separat de deseurile menajere.

Lumanari: nu sunt jucarii. A nu se lasa: nesupravegheate, in apropierea perdelelor si a substantelor inflamabile, la indemana copiilor si a animalelor, in bataie curentilor de aer, nu este recomandata persoanelor care sufera de boli respiratorii (astm bronsic). Ardeti lumanarile numai in/ pe suporti speciali. Pastrati fitilul la aproximativ 0.6 cm. In cazul expunerii la soare (temperaturi ridicate) se poate topi, deforma, pot surveni modificari de culoare.

Potpourri: numai pentru uz decorativ. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea, ochii sau suprafete lacuite. Non toxic. Nerecomdandat persoanelor care sufera de boli respiratorii. A nu se ingera.

Recipienti sticla sau portelan. Se spala cu apa si detergent de vase. Nu spalati cu bureti abrazivi sau bureti metalici. Sticla este un material fragil, trebuie manevrat cu grija. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Recipienti portelan: pentru uz casnic. A se clati dupa folosire, a nu se spala cu bureti sau detergenti abrazivi. Fragil. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Recipienti lut ne-ars: Scop decorativ, nu umpleti cu apa. 

Obiecte din silicon: pentru uz casnic. Nu folositi produsele direct pe flacara, evitati contactul cu obiecte ascutite. A nu se spala cu bureti abrazivi sau metalici. Se spala cu detergent de vase. 

Arta mesei: obiecte din metal. A nu se utiliza in cuptorul cu microunde. 

Plante, flori artificiale, crengute decorative: A nu se spala cu apa. Se vor sterge cu o carpa uscata sau cu un pamatuf. 

Decoratiuni de dimensiuni mici, decoratiuni specifice de Craciun: A nu se lasa la indemana copiilor, scop decorativ, a nu se ingera. Se curata cu o carpa umeda moale. 

Obiecte din hartie, carton: A se feri de foc, a nu se lasa la indemana copiilor, a nu se uda.

Ambalajele produselor nostre sunt reciclabile. 

TERMENI SI CONDITII